Aukioloajat:

Ma – pe  8.30 – 20.30  
La            8.30 – 18.00      
Su           11.00 – 16.00

Palvelut

Lääkkeet ja reseptilääkkeet helposti Nova Apteekista

Nova Apteekissa on nopea palveluvalinta, minkä ansiosta saat meiltä lääkkeet ja reseptilääkkeet kätevästi. Käytössämme on reseptilääkkeiden suoratoimitus, joka mahdollistaa yksilöllisen palvelun ja paremman lääkeneuvonnan.

Palveluvalintaosastomme on todella laaja, ja valikoimamme kattaa muun muassa:

  • Käsikauppalääkkeet
  • Ravintovalmisteet
  • Luontaistuotteet
  • Tarvikkeet sairauden ja terveyden hoitoon

Olemme myös laajentaneet kosmetiikkaosastoamme uusilla tuotesarjoilla. Palveluvalinnasta löytyvät lääkkeet ja muut tuotteet myös lemmikkieläimille. Asiointi onnistuu nopeasti ja joustavasti, sillä voit maksaa kaikki ostoksesi yhdellä kertaa apteekin ulosmenokassalla.

Henkilökohtaista neuvontaa

Henkilökuntamme neuvoo ja opastaa Sinua mielellään lääkehoitoasi koskevissa kysymyksissä. Koulutettu farmaseuttinen henkilökuntamme kertoo lääkkeiden oikeasta käytöstä ja varmistaa niiden yhteensopivuuden.

Tarjoamme myös lääkeneuvontaa ja opastamme Sinua lääkehoitosi toteuttamisessa. Voit kysyä henkilökunnalta myös itsehoitolääkkeiden käytöstä.

Kanta-asiakkuus

Nova-apteekin kanta-asiakkuus toimii Kela-kortilla ja on sinulle maksuton. Kanta-asiakkaana asioidessasi saat apteekissamme arvokkaita neuvoja käyttämistäsi lääkkeistä ja niiden yhteensopivuudesta. Lisäksi tarjoamme kanta-asiakkaille kuukausittain vaihtuvia tarjouksia ja muita etuja. Seuraamme kanta-asiakkaiden kattokorvaussummien täyttymistä. Poikkea käymään, niin kerromme kanta-asiakkuudesta lisää.

Kela-korvaukset

Vuonna 2019 reseptilääkkeet maksetaan kokonaan itse alkuomavastuun (50 €) täyttymiseen asti. Lääkkeistä saa korvausta vasta tämän jälkeen.

Kela seuraa vuotuista omavastuuosuuttasi (= lääkekatto) ja sen täyttymistä. Vuonna 2019 vuosiomavastuu on 572 euroa. Vuosiomavastuun täytyttyä saat Kelalta ilmoituksen. Tätä ilmoitusta vastaan saat apteekistamme korvattavat reseptilääkkeet lääkekohtaisen omavastuun hinnalla (2,50 €/lääke).

Lääkejätteet

Vanhentuneet ja tarpeettomat lääkkeet ovat aina ongelmajätettä, ja ne voi tuoda apteekkiin asianmukaisesti hävitettäväksi. Jodix-tabletit, Betadine-liuos ja -voide sekä elohopeaa sisältävät kuumemittarit on pakattava erikseen. Muutoin jätteet voidaan pakata esim. muovipussiin tai palauttaa apteekkiin alkuperäisissä pakkauksissaan.

Terveydeksi!-lehti

Hae maksutonta ja hyödyllistä luettavaa apteekista! Terveydeksi!-lehti on Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Apteekistamme saat uusimman Terveydeksi!-lehden. Voit lukea lehteä myös netissä

Yhteystiedot

Nova Apteekki

Uudenmaantie 17

20700 TURKU

Puh. 024 171 700

turku@novaapteekki.fi

www.novaapteekki.fi