Aukioloajat:

Ma – pe  8.30 – 20.30  
La            8.30 – 18.00      
Su           11.00 – 16.00

Erityispalvelut

Lääkityksen tarkistuspalvelu ja muut erityispalvelut

Muiden palvelujemme ohella tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia erityispalveluja, joihin sisältyvät muun muassa lääkityksen tarkistuspalvelu ja lääkkeiden kotiinkuljetus.

Lääkityksen tarkistuspalvelu                                                                

Lääkityksen tarkistuspalvelussa selvitetään kokonaislääkitys ja tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat ja soveltuvuus iäkkäille. 

Palveluun kuuluu noin puoli tuntia kestävä keskustelu, jossa käsitellään asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi lääkehoidon oikeaa toteutusta. Asiakas saa tarkistuksesta kirjallisen yhteenvedon. 

Apteekki tarvitsee tarkistusta varten tiedot käytetyistä resepti- ja itsehoitolääkkeistä sekä luontaistuotteista, vitamiineista ja ravintolisistä. 

Maksullisesta tarkistuspalvelustamme saat tarkempaa tietoa apteekistamme.

Koneellinen annosjakelu

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu eli annospussipalvelu sopii henkilöille, joilla on käytössään paljon lääkkeitä tai lääkkeitä otetaan useita kertoja vuorokaudessa.

Annospussipalvelua käyttävä asiakas saa lääkkeensä apteekista koneellisesti pakattuna käteviin kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Palveluun sisältyy myös lääkityksen tarkistus. annosjakelu vähentää lääkehävikkiä ja usein myös pienentää lääkemenoja.

Aloitusmaksu 20 euroa, 10 euroa/viikko.

Yhteystiedot

Nova Apteekki

Uudenmaantie 17

20700 TURKU

Puh. 024 171 700

turku@novaapteekki.fi

www.novaapteekki.fi